fredag 12 september 2008

Sightseeing på första parkett

Torsdag 11 september. Det känns skönt att vi inte ska flyga hem just i dag, även om säkerhetskontrollerna nog är mer rigorösa än någonsin.

Morgonen inleds med frukost på ett hotellcafé: italiensk ciabatta och kaffe. Sedan går vi till gymmet på 12:e våningen. Att träna känns underbart efter resandets stillasittande. Visserligen har vi gått minst en mil om dagen, men styrketräning ger cirkulation i alla muskler.

Därefter solar vi vid poolen och temperaturen känns alldeles lagom (någonstans kring 30 grader).Lunchen intas på en mexikansk restaurang, innan det bär i väg med busslinjen The Deuce till Las Vegas Outlet Center. Nu handlar vi främst åt barnen. Men mina skavsårsfötter får sväva på moln, efter inhandlandet av ett par Scholl-sandaler.Bussresan tillbaka är sightseeing på första parkett! Vi sitter längst fram vid fönstret, överst på dubbeldäckaren och kan fotografera The Strip med utmärkt vinkel. Resultatet kan beskådas här nedan.

Så in på hotellrummet och ut igen i natten ... som jag berättar om i nästa inlägg!

3 kommentarer:

Mona sa...

Glöm för f-n inte överkast baby!

Och så pumptvålar från Bath & Bodyworks, mucho importante!

Mona sa...

Och du, en annan sak som jag har glömt att säga: när du kommer till flygplatsen så finns det en våg mitt emot incheckningen, en bautavåg. Väg väskorna innan du checkar in och fördela om vikten så att ingen väska väger mer 25 (var det va? Har glömt). De är oftast skitgriniga. Lägg tunga grejer i handbagaget och ställ ned det mellan benen, bakom disken, så att dom inte ser. Eller så hänger du väskan på axeln, men stå så att dom inte kan se den.

Från-en-som-kan-alla-Vegas-tricks!

Lady Stalker sa...

Mona: Tackar, tackar! :-)

Nu blir det nog inget överkast, däremot Guess-väskor! :-) Nu är fullt och maken har tagit en extraväska som vi köpt med sig på sin flight (han flög i morse).

Det där med tunga grejer i handbagaget var ett bra tips!

Snart förlorar jag internetuppkopplingen på rummet och kan inte blogga förrän jag landat (mentalt) efter hemkomsten på söndag.

Ska hinna med nåt inlägg till dock ...

Kram!

Kram!