torsdag 11 september 2008

Åter en fantastisk dagOnsdag. Tiden går alldeles för fort ...

Vi äter konferensfrukost för sista gången. Sedan bloggar jag på rummet en stund (se gårdagens inlägg). Maken får lite ledigt ett par timmar, från och med tiotiden. Och då tar vi en taxi till ett riktigt "shopping mall" – Boulevard Mall. Där väntar Target, Marshalls och massa småbutiker samt varuhus.

Nu är det barnen som främst får saker (men vad avslöjas inte här, eftersom delar av målgruppen är läskunnig ...) I gallerian är det verkligen "Shop Til U Drop" som gäller, men vi behärskar oss någorlunda.

Mandalay Bay och Luxor
Tillbaka på Riviera, med tunga trötta fötter, vilar vi vid poolen ett tag. Maken fortsätter sin konferens och sedan är det dags att åter "hit The Strip". Nu tar vi bussen (The Deuce) ända längst söderut till Mandalay Bay. Vilket ställe ... Vi bara går runt och njuter. Flotta restauranger och vacker miljö. Precis intill reser sig pyramiden på hotell Luxor. Som en slumrande gigant kurar den mot natthimlen och så framträder ljusstrålen från toppen ... En stråle som tydligen syns ända från månen! Mäktigt är det minsta man kan säga.

Burger Bar
Nu är vi hungriga och återigen kan jag tacka Mona för värdefulla tips. Vi letar oss genom ett gigantiskt casino till Burger Bar. Ett oansenligt namn måhända, men åh så gott! Hit går Las Vegas-borna själva för att smörja kråset och det är kö utanför. Vi får dock platser i baren och beställningen går fort, med utmärkt service.

Bussen tillbaka och så godnatt! Återigen en fantastisk dag!
3 kommentarer:

Isabelle sa...

Allt låter så härligt!
När du kommer hem måste vi få se bilder på allt du shoppat :)
Kram!

Lady Stalker sa...

Isabelle: Allt ÄR så härligt! Och gårdagskvällen överträffade allt ... Ska berätta mer senare i nytt inlägg.

Nu är klockan 05.45 här, men min datorklocka är inställd på svensk tid.

Bilder på ALLT jag shoppat? Hm, vi får se! ;-) Det är mest klänningar ...

Kram!

Dubbelörnen sa...

Du har sålt in LAS VEEEEGAAAS!!!

Las Vegas - Here we come!!!

Välkommen hem ;)

KRam